• Binnen 1 uur tv kijken!  •  Volledig op afstand in te stellen •  24/7 technische support en advies

Veelgestelde vragen

IP Media TVs is zeer kritisch en kieskeurig op het gebied van IPTV, deze zijn uiteraard in vele soorten en maten te verkrijgen. Wij hebben voor u de juiste soorten en maat samengesteld aan de hand van verschillende criteria.

Wij kopen direct in bij de bron, zonder tussenkomst van andere partijen. Hierdoor kunnen wij u een eerlijke en scherpe prijs bieden voor de kwaliteit die we u aanbieden.

 U krijgt IPTV content van hoogwaardige kwaliteit en voor een scherpe prijs. Lees andere Veelgestelde vragen voor meer details.

Welke IPTV app u dient te installeren is afhankelijk van welk merk TV u heeft. Heeft u een Samsung of LG dan raden wij u de volgende apps aan:

  • IPTV SMARTERS PRO (incl. videotheek) (gratis app)
  • DON TV (incl. videotheek) (betaalde app, 8 euro voor 2 jaar)

Heeft u een Sony of Philips (Android besturingssysteem) dan raden wij u:

  • Televizo app (incl. videotheek) (gratis app)
  • Xtream player (incl. videotheek) (gratis app)

Tablet/telefoons

Voor zowel de tablets van apple en samsung als de telefoons van Apple en samsung, kunt u de iptv smarters player lite app downloaden.

Dit is een speciale tablet/telefoon app versie van de bekende iptv smarters pro app. Zeer gebruiksvriendelijk voor de telefoon en tablets. U kunt de xtream API codes login optie gebruiken om in te loggen.

U kunt met 1 pakket op meerdere apparaten inloggen, maar niet tegelijk kijken.

Wilt u op 2 apparaten tegelijk kijken? Dan rekenen wij een meerprijs van de helft van 1 pas plus het aantal maanden dat u afneemt in euro’s.

Rekenvoorbeeld:
met de 12 maanden pas tegelijk kunnen kijken op 2 apparaten thuis= 79.99+40.00+12= 132 euro. (Omgerekend 11 euro per maand om tegelijk te kunnen kijken op 2 apparaten.
Op 3 apparaten tegelijk kijken thuis = 79.99+40+40+12+12= 183,99 (omgerekend 15 euro en 33 cent per maand om tegelijk te kunnen kijken op 3 apparaten.)

Een stabiele internetverbinding, een smart tv, een IPTV app een IPTV provider.

Heeft u geen smart tv of een verouderde tv? Dan dient u een iptv box aan te schaffen. Ook als u wilt terugkijken en opnemen, raden wij u een iptv box aan. Veel apps op de tv ondersteunen dit namelijk niet (goed). Lees andere Veelgestelde vragen voor meer details.

Wij helpen u met het installeren van uw pakket. Dit doen wij kosteloos. Dus ook als u helemaal nieuw bent met het concept IPTV kunt u bij ons terecht.

 

U kunt voor een minimale bedrag van 4 euro 24 uur lang gebruiken maken van onze content. Hiermee heeft u genoeg tijd om door onze content te speuren. 

Wij bieden geen gratis test meer aan. Hier is in het verleden te veel misbruik van gemaakt.

Ja, zeker! U kunt overal ter wereld gebruik maken van onze pakketten. Geef aan waar u zich bevindt of waar u op vakantie gaat en wij passen dit aan in de instellingen. Zo kunt u op elk moment genieten van onze content.

Veel apps staan dit niet toe. Daarom raden wij u hiervoor een IPTV box aan

 

Wij bieden GEEN adult content aan.